Adopter en hai

London Aquarium har en verdi på 25 millioner pund og er en unik og svært populær attraksjon i London. Totalt er det brukt over 2 millioner liter vann i London Aquarium.

Publisert
Sist oppdatert

London Aquarium er en privateid organisasjon som daglig har mange spennende aktiviteter. Akvariet ble åpnet 31. mars 1997 og eies av Shirayama Shokusan. Som besøkende her kan du få både god underholdning, avslapning og ikke minst muligheten for å lære mer om fisker, elver, innsjøer og hav over hele verden.

Ingen andre steder i London kan de besøkende komme ansikt til ansikt med haier og pirajafisker eller få muligheten til å stryke hånden over vennlige men til vanlig menneskesky stjernefisker. Totalt kan du beundre over 350 forskjellige fiskearter i London Aquarium.

Adopter din egen fisk

London Aquarium har også en spennende og annerledes adoptivordning hvor man kan få adoptere sin egen hai, pirajafisk eller lignende. Inntektene går til forskning og annet arbeid som er til dyrenes beste. For mer informasjon om hva en slik adopsjon innebærer, se her:

Ekstern lenke:Adopsjon i London Aquarium

Jorden rundt

Dersom du skulle prøve å finne alle fiskene i dette akvariet i sine naturlige omgivelser, måtte du ha reist jorden rundt og totalt tilbakelagt over 60 000 kilometer. På London Aquarium sin offisielle nettside kan du studere flere av fiskene direkte via webcam.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer