Adrenalin i New Zealand

Fortsatt fylt med adrenalin, gir vi deg den sørlige halvkules Hemsedal.

Publisert
Sist oppdatert

Queenstown har vært kjent som et actionsted helt siden Henry von Asch og A.J Hackett begynte å hoppe av broer med en gummistrikk festet til bena tidlig på 80-tallet. Det som senere skulle bli kalt bungy jumping, satte standarden for den lille byen ved bredden av Lake Wakatipu på Sørøya av New Zealand.

I ettertid har utallige spenningssøkende reist til Queenstown for å utøve en rekke spenningsfylte aktiviteter. Skikjøring, jet boating, bungy og uteliv – Queenstown har det meste. Det finnes likevel mange alternative aktiviteter i alpebyen. Skisesongen i New Zealand er jo motsatt av her hjemme, og kan sies å nå slutten på disse tider, men her er listen over 10 alternative og spennende ting å foreta seg i en av den sørlige halvkules mest kjente feriedestinasjoner.

The Winehouse and Kitchen

Denne restauranten i en gammel kjeller har virkelig karakter. Rommene har skinnsofaer og åpne peiser, spiseavdelingen er retro-inspirert og på utsiden kan du slappe av under store parasoler etter en actionfylt dag. Du kan også spille bocca og rusle rundt i den flotte hagen.

På menyen finner du spesialiteter som lokal laks og muslinger. Vinkartet er også bra, med forskjellige New Zealandske viner fra blant annet Marlborough Sounds.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer