Adrenalinjakt jorden rundt

Høyt oppe og langt nede - her er tipsene for adrenalinjegeren.

Publisert
Sist oppdatert

Jakten på det store kicket - vi guider deg i jungelen av eventyr og snekrer sammen en actionfylt rute med innlagte overraskelser verden rundt.

Vår rute

Norge - USA - Thailand - Hong Kong - Sør-Afrika - Norge.

Ruten har tre lange flysprang som kan ta fra 14 til 22 timer, og vil ta litt tid å gjennomføre om du skal rekke å ta inn over deg alle opplevelsene. Prisforslag fra reisebyrået Reisefeber i Bergen er på 22.385 kroner når vi tar med turen til Tysfjord. Denne prisen inkluderer skatter og avgifter per 8. januar 2002, men er selvsagt avhengig av at du finner reisedatoer som passer.

- Det kan virke bakvendt å reise til Thailand før Hong Kong når vi reiser vestover. Grunnen til at vi anbefaler dere å bytte rekkefølgen på disse to reisemålene, er at forbindelsene mellom Hong Kong og Sør-Afrika er spesielt gode. Det er derfor hensiktsmessig å ta dette spranget fra Hong Kong, anbefaler Erik Eidsheim hos Travelnet Reisefeber.

Flyreisene

Oslo - Evenes - Oslo: 1 time 40 minutter hver vei.Oslo - Chicago: fra 10 timer og 40 minutter til 14 timer avhengig av rute og mellomlanding.Chicago - Los Angeles: 4 timer.Los Angeles - Bangkok: fra 19,5 til 21 timer avhengig av rute og mellomlanding.Bangkok - Hong Kong: 2 timer 45 minutter.Hong Kong - Johannesburg - Cape Town: fra 16,5 til 21 timer avhengig av rute.Cape Town - Oslo: Fra 18 timer 15 minutter til 20,5 time avhengig av rute og mellomlanding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer