Adrenalinkick i jungelen

Bli med på en jungelopplevelse av de store. Se bildene under.

Publisert
Sist oppdatert

- Hva skjer hvis jeg glipper taket med begge hendene?

Jeg ser på Brian med skepsis i blikket. Hjelmen virker på en måte litt overflødig når du ser ned fra plattformen. Avsatsen som er siste faste underlag før du skal fly hundre meter rett ned i det grønne dypet. Det vil si først gjennom den dryppende grønne regnskogen og langs en foss, før du treffer steinene i bunn. En hjelm vil vel i beste fall pynte på liket…

- Da strammer tauet seg opp og du vil henge og dingle i løse luften, svarer guide Brian og smiler som det ikke var grunn til noe som helst bekymring.

Hmm…betryggende på en måte, men tanken på å henge opp ned i svartese jungelen, alt for mange meter over bakken, varmer ikke viljen til å hoppe ut.

Wahoooop…før resten av gruppen rekker å få det med seg, flyr hjelpeinstruktør Alejandro mot avgrunnen i urovekkende fart. Med hodet først.

Se store bilder her:

- Han har drevet med fjellklatring i mange år, sier Brian med et skjevt smil om munnen.

Akkurat som om han er litt lei av at kompanjongen alltid skal brife for nye turister.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer