Advarer mot JetsSky

Flere forbrukerorganisasjoner advarer nå mot lavprisselskapet JetsSky, som har varslet oppstart fra Gardermoen.

Publisert
Sist oppdatert

Forbrukerombudet melder sin be­kymring knyttet til et av selskapene som har varslet nye lavprisflygninger fra Gardermoen. Det nederlandske selskapet JetsSky markeds­fører og selger internettbilletter til flygninger som enda ikke kan dokumenteres vil finne sted. Bare litt over en uke før JetsSkys første flygninger fra Gardermoen angivelig skal finne sted, har selskapet etter hva Forbrukerombudet er kjent med ennå ikke inngått nødven­dige avtaler med OSL.

Utsettelser i Danmark

Bransjemagasinet Boarding melder at selskapet har sendt pressemelding til den danske flyplassen Billund om utsettelse av ruter de hadde meldt inn hit.

- Årsaken til utsettelsen er at selskapet ønsker å tilby et bedre produkt til sine reisende, skriver selskapets direktør A.T. Zappeij i følge Boarding. Videre får passasjerer som har kjøpt billetter til perioden mellom 1. februar og 28. mars beskjed om at utgifter vil bli refundert eller at de kan ta imot ny reise på selskapets rutenett.

- Vi har ikke mottatt klager på JetsSkys markedsføring, sier forbrukerombud Bjørn Erik Thon. Forbrukerombudet skriver på sine nettsider at de er bekymret over at norske forbrukere kan ha kjøpt billetter til flygninger som ikke vil skje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer