Advarer mot sleipe salgstriks

T. Jenssen ville kjøpe digitalt videokamera på ferieturen til Lanzarote, men ble utsatt for en rekke sleipe salgstriks.

Publisert
Sist oppdatert

Først ville de selge det aller nyeste av digitale videokamera til T. Jenssen for en kjempebillig penge, men når Jenssen ville kjøpe hadde de plutselig ikke kameraet inne.

Skroll ned for å lese historien og få tips til hva du bør se opp for på handel i utlandet.

Lokkemiddel

Jenssen var på ferietur sammen med familien til Lanzarote i mars i år. Han hadde egentlig ikke planlagt å handle, men da han fikk tilbud om det nyeste av digitale videokamera til halve den norske prisen, ble fristelsen stor. Desto større ble frustrasjonen når det viste seg at de supergode tilbudene ikke var reelle.

- Jeg skulle egentlig ikke kjøpe noe, men da det viste seg at butikkene oppga svært lave priser, ble jeg veldig interessert. Men da jeg ville kjøpe, hadde de plutselig ikke det kameraet på lager, og de forsøkte i stedet å selge meg andre, eldre og litt dårligere modeller, forteller Jenssen. De brukte det nyeste kameraet som lokkemiddel, og så forsøkte de å selge eldre modeller når kunden viste interesse.

Unnskyldninger

Jenssen var kun interessert i å kjøpe dette ene, spesielle kameraet, som var det siste innen digitale videokamera. Han oppsøke flere selgere som tidligere alle hadde ropt ut om supertilbud på akkurat dette kameraet. Men det samme skjedde overalt: Plutselig var det ikke mulig å få kjøpe dette kameraet likevel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer