Afrikansk nostalgitrip

Det lille reisebyrået Safari Opplevelsesreiser satser på et pengesterkt publikum med sin drømmepakke til Afrika i høst. En nostalgitrip av de sjeldne ...

Publisert
Sist oppdatert

Bildene vi får se i brosjyrene og på nett, hensetter oss til kolonimaktenes storhetstid og til stemningen som vi har sett i filmatiseringer av Agatha Christies bøker. Her er det dampende lokomotiver, badekar med løveføtter og mørke tresorter som dominerer. Safari Opplevelsesreiser tilbyr et av norsk reisebransjes mest spesielle reiseprodukter i år, men det er også noe som kun er for deg med det aller største reisebudsjettet.

Veteranluksus

- Vi har prøvd toget, og det er en helt spesiell opplevelse, forteller Kari og Sigurd Halvorsen i Safari Opplevelsesreiser til DinSide.

Selskapet samarbeider med Rovos Rail og Rovos Air i å tilby en unik afrikaopplevelse der en del av transporten skjer med veterantog og noe med et restaurert Convair-fly. Turen går fra Cape Town i Sør-Afrika til Victoria Falls i Zambia. Underveis er gruppene innom Johannesburg, Krügerparken, Namibia, Botswana og Okavangodeltaet, Zambia og Victoria Falls.

Hele pakken fylles så med opphold på luksuriøse bosteder, og full pensjon. Så dermed er overraskelsen ikke så stor, når vi kan fortelle at prisen er høy. For hele turen må du betale omkring 67.200 kroner per person i dobbeltrom. I tillegg kommer flybilletter tur-retur Norge - Sør-Afrika. Dropper du togreisen og blir med fra dag 5, blir prisen 59.500 kroner. En tur, med flyreise fra Pretoria 15. september, er reservert nordmenn om det er minimum 12 stykker som melder seg på. Forut for denne flyturen kan man også bli med på togreisen, men det krever rask påmelding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer