Agua Amarga - litt storby...

Tekst: Vibeke Montero Foto: www.photito.com/ Spencer Montero

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Ligger i nasjonalparkens mest turistifiserte del, og bærer derfor preg av større kommersiell virksomhet. Her finner du butikker som Poco Loco (ikke 80-talls fenomenet, men et populært spansk sportstøymerke), El Gran Azul, Bazar og El Candil som alle selger stilige klær og siste skrik av tilbehør. Du finner gatekafeer med take-away chicken som egner seg godt til å ta med på stranda, og det finnes mange barer og restauranter å velge blant. Alt i alt er Agua Amarga større, mer velholdt og mer internasjonal enn de andre stedene. Det er først og fremst spanjolene selv som kommer hit på ferie, en stor fordel hvis man foretrekker å høre spansk framfor svensk fra solsenga ved siden av. Stranda er herlig og barnevennlig med varmt, rent vann og finkornet sand.

Da vi var i Agua Amarga kom det en liten fiskebåt inn med ferskfanget sverdfisk. Kona til fiskeren, en ferm señora på søtti år med nykvesset kniv, bandt på seg forkleet og brukte treplankene i båten som fjøl. Så ble båten butikk, og den blodferske fisken gikk unna for åtte euro kiloen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer