Air France varsler streik

Flyselskapet streiker 6. til 9. februar 2012.

Air France ønsker å nå ut til alle sine kunder i forkant av streiken. Foto: Air France
Air France ønsker å nå ut til alle sine kunder i forkant av streiken. Foto: Air France Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Air France varsler sine kunder om mulig streik rett over helgen, ifølge en pressemelding. Flyselskapet påpeker at de nå gjør alt de kan for å varsle passasjerene på forhånd, men det er også slik at ansatte her kan gå ut i streik uten å varsle på forhånd. Dermed kan det skje endringer i siste liten.

Dersom det blir kanselleringer, forsinkelser eller utsatte flyreiser, vil Air France informere kundene sine direkte via telefon, sms og epost.

Les også: Air France-KLM har bestilt 25 nye Dreamliner-fly

Dobbeltsjekk dine opplysninger

For å sikre at du får informasjonen, oppfordrer flyselskapet at kundene sjekker at de har oppgitt riktig kontaktinformasjon til flyselskapet. Dette kan gjøres via nettsiden til flyselskapet.

Skal du reise med selskapet mellom 6. og 9. februar, kan du nå endre datoer for reisen, mer informasjon skal finnes på Air France sine nettsider.

Fakta om Air France

  • Fransk flyselskap med hovedkontor i Paris.
  • Selskapet er et datterselskap av Air France-KLM-gruppen.
  • Flyr både innenriks og utenlands passasjerflyvninger og fraktruter til 185 destinasjoner i 83 land
  • Air France opererer også flygninger i Norge, med ruter fra Oslo lufthavn, Gardermoen til Charles de Gaulle internasjonale lufthavn utenfor Paris.

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer