airBaltic vil matche passasjerene

Kisten-Giftekniv i lufta? Lanserer SeatBuddy for å gjøre flyturen hyggeligere.

Drømmescenariet om bord? Foto: Alloverpress
Drømmescenariet om bord? Foto: Alloverpress Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen gang irritert deg over nabopassasjerer på flyet? Han som vil skravle mens du vil sove, eller ungene som kontinuerlig sparker i stolryggen din? Dette vil flere flyselskaper nå gjøre noe med.

Det siste tilbudet vi har sett på området, lanseres nå av airBaltic. Det kaller tjenesten SeatBuddy, og formålet er å plassere passasjerer sammen med andre som har like interesser eller reisehumør, som de skriver i pressemeldingen.

Gratistjeneste med registrering

Registrerer du deg på flyselskapets SeatBuddy-tjeneste, skal målet være at du blir plassert i nærheten av andre som har angitt samme interesser. Du kan koble deg opp mot Facebook, men kan også velge å la det være. Noen trinn inn i registreringsprosessen kan du angi interesser innenfor følgende områder:

Reisehumør:ForretningspratSmåpratArbeider underveisHvile underveis

Ideal-nabo i flysetet:Samme generasjonSnakker samme språkArbeider i samme bransjeHar lignende utdanningHar lignende interesserKommer fra lignende kulturell bakgrunn

Matpreferanser og spesielle behov/ønsker:Detaljerte preferanser omkring mat og reisebehov kan også angis. Eksempelvis vegetarianer, kosher etc., samt om man reiser med barn, ønsker seg midtgangsete etc.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer