(a)Lene på tur

Yippie! Jeg skal reise jorda rundt! Sommerfuglene danser salsa i magen min, og det ene øyeblikket er jeg helt ekstatisk, det neste vettskremt. Tekst: Lene Heiberg

Lene Heiberg - snart klar til avgang.
Lene Heiberg - snart klar til avgang. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha studert statsvitenskap og religionshistorie på Blindern i fem år har jeg fått nok av lesesaler og tørt pensum. Nå vil jeg ut og oppleve verden! Møte nye mennesker, kulturer, oppleve alt fra gatefester og festivaler til safari og jungelturer.

Jeg reiser alene gjennom Latin og Sør-Amerika og Asia i 11 måneder; det blir rimelig spennende når man er en 24 år gammel jente som aldri har reist utenfor Europa før! Jeg skal skrive reisebrev her på DinSide, så hvis det er noen som har spørsmål eller ideer til meg, så send dem til alene@dinside.no, så lover jeg å svare.

Skroll ned for mer.

I sekken

Okei, jeg innrømmer det, jeg er litt kontrollfreak, så jeg har brukt mye tid på å planlegge praktiske ting, men jeg vet om folk som ikke har kjøpt sekk engang før de kommer dit de skal være. Jeg derimot har planlagt for de fleste krisesituasjoner, og her er en liten liste over ting jeg starter med:

Billetter fra KilroyPass, OBS! bør være gyldig minst 6 måneder etter at du kommer hjem. (Mer om pass i denne artikkelen.)Reiseforsikring fra Europeiske50L ryggsekk som kan gjøres om til 60LLakenpose i silkeMyggnett, myggmidler, elektrisk myggskremmerFørstehjelpsutstyr, lommekniv, litt tau, universalpropp, overfallsalarm som høres ut som den verste bilalarmDigitalkamera, mp3-spiller, et hav av ledninger, strømforsyninger, adapterePacTowl; superhåndklær som tørker med en gangPengebelte, hengelåser og wirelås,lommelyktSandaler, sneakers, regnjakke, regntrekk til sekkenGuidebøker og spansk ordbok, flertallet av verdens befolkning snakker ikke engelsk ...Og litt klær, hvis jeg får plass ...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer