Alternativ til hotell på Gran Canaria

All inclusive, AirBnb eller vanlig hotell - hva er best?

Kan det lønne seg å betale ekstra for all inclusive-mat? Eller er det bedre og mer lønnsomt å bo på vanlig leilighetshotell eller privatleie via AirBnb? Vi har testet!

BESTE HOTELL PÅ GRAN CANARIA: Vi sov tre netter på tre forskjellige sovesteder. I videoen ser du hva som ventet oss, og litt om hva vi synes. Video: Ole Petter Baugerød StokkeVis merV... Vis mer Vis mer
Publisert

Kanariøyene og da spesielt Gran Canaria er det mest populære reisemålet for norske vinterreisende: Det er dit flest nordmenn reiser for å nyte sol og varme når det er vinter her hjemme.

Vi har tidligere vist deg hvordan du enkelt kan kutte prisen på ferien med mange tusen kroner. Og skal du fly fra Oslo-området og ønsker å kutte kostnader, bør du sjekke ut hvilken flyplass det lønner seg å reise fra - og ikke minst: Hvor du får den beste flymaten og hvor du eventuelt bør kjøpe med deg baguetter til flyreisen.

Men hvor og hvordan er det best å bo, om du skal på ferie til Gran Canaria?

All inclusive, Airbnb eller vanlig hotell?

Vi tok utgangspunkt i hva det koster for en familie på fire å bo på all inclusive-hotell, som var cirka 2.500 kroner per natt - og leide oss inn på et typisk charterhotell i nærheten av Puerto Rico - hvor de fleste nordmennene reiser når de drar til Gran Canaria.

Pris per natt all inclusive: 2.500 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer