All inclusive betyr ikke fri flyt

Vet du hva du bestiller? Semi all inclusive, sunwing inclusive, blue inclusive, all inclusive ...

ALL INCLUSIVE: Drikken som er inkludert i all inclusive, er som oftest fra lokale produsenter. Du må altså regne med å få lokalprodusert "cola", vin og øl - skal du ha de ekte varene må du betale for det. Foto: Jesse Courtemanche/Flickr
ALL INCLUSIVE: Drikken som er inkludert i all inclusive, er som oftest fra lokale produsenter. Du må altså regne med å få lokalprodusert "cola", vin og øl - skal du ha de ekte varene må du betale for det. Foto: Jesse Courtemanche/Flickr Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

All inclusive har blitt veldig populært for nordmenn på charterferie, ifølge de tre største charteroperatørene her til lands.

- All inclusive er mer etterspurt hos nordmenn nå, enn tidligere, forteller salgsdirektør Marie-Anne Zachrisson hos Ving.

- All inclusive har blitt veldig populært, og er førstevalget for veldig mange, virker det som, og særlig blant barnefamiliene. De er i utgangspunktet veldig mye mer på hotellet, og når man reiser med barna er det ofte dette med å få i barna noe mat som er hovedfokus. Da er all inclusive veldig praktisk og greit. Kosen med å gå rundt og finne en fin restaurant er ikke der - kanskje det er noe av grunnen til at det er veldig populært spesielt for barnefamilier, sier informasjonssjef i Apollo, Helen Begby.

- All inclusive er sommerens store trend, det er litt post-finanskrisens etterlevning. Når finanskrisen herjet som verst, var mange opptatt av lommeboka, og all inclusive ble det nye mantra, sier kommunikasjonsdirektør Lena S. Petersson i Star Tour til DinSide.

Hit bør du legge all inclusive-ferien

Semi, sunwing, blue, all inclusive ...

Men hva er egentlig inkludert i all inclusive? Det finnes ikke kun én type all inclusive - det finnes flere ulike typer all inclusive, som har ulik grad av alt inkludert. Vi har sjekket tilbudet hos Apollo, Ving og Star Tour, og finner blant annet sunwing inclusive, semi all inclusive, blue inclusive og all inclusive.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer