Color Line-kollisjon:

Alle avganger mandag kansellert

Color Lines Superspeed 2 undersøkes nå etter skaden skipet fikk lørdag. - Dette vil ta noen dager, også er skipet i drift igjen, opplyser presseansvarlig.

FIKK SKADE: Superspeed 2 fikk en bulk i skroget da det traff moloen under ankomst i Hirtshals lørdag.
FIKK SKADE: Superspeed 2 fikk en bulk i skroget da det traff moloen under ankomst i Hirtshals lørdag. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Color Lines Superspeed 2-ferge fikk en bulk i skroget da det traff moloen da det skulle legge til kai i Hirtshals i Danmark lørdag.

Mandag er alle avgangene mellom Hirtshals og Larvik kansellert, ifølge Color Lines egne rutetider.

Dette bekrefter også Color Lines konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt Erik Brynhildsbakken til Dagbladet.

- I går gikk skipet for egen maskin til verftet i Frederikshavn. Det fikk en bulk i siden etter at det berørte moloen, som nå undersøkes. Dette vil ta noen dager, og så er skipet i drift igjen, sier Brynhildsbakken til Dagbladet.

Båtens tur fra Hirtshals til Larvik lørdag kveld ble innstilt etter kollisjonen med moloen i Hirtshals. Også alle avgangene søndag ble kansellert.

Skipet har plass til 2000 passasjerer, og tar normalt to rundturer daglig, opplyser Brynhildsbakken.

- Det er mange mennesker som er berørt, og det er vi lei oss for. Vi gjør alt vi kan for å bistå passasjerene våre, sier han.

Ingen kom til skade da ulykken skjedde, men fartøyet fikk skader over vannlinja. Sammenstøtet har heller ikke ført til noe utslipp, ifølge Brynhildsbakken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer