Alle må måle tempen

Rederi innfører nye regler: Alle passasjerer må måle tempen før de får reise.

ALLE SKAL MÅLES: Color Line innfører obligatorisk måling av kroppstemperatur på alle seilinger fra Norge, både Kiel-båten og Danmarks-rutene. Og alle skal måles, både de som kommer med bil og de som kommer til fots. Foto: Shutterstock/NTB scanpix
ALLE SKAL MÅLES: Color Line innfører obligatorisk måling av kroppstemperatur på alle seilinger fra Norge, både Kiel-båten og Danmarks-rutene. Og alle skal måles, både de som kommer med bil og de som kommer til fots. Foto: Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert

I forbindelse med at Tyskland blir rødt fra natt til lørdag 29. august, endrer Color Line igjen tilbudet på Kiel-båten slik at det ikke er mulig å gå i land i Tyskland.

Samtidig innfører de også nye smittevernrutiner:

Alle passasjerer skal termoskannes før de går om bord - altså få målt kroppstemperaturen.

Dette vil være et vilkår for at passasjerene skal få gå om bord.

- Det vil bli termo-skanning på alle skip etterhvert som vi får tilgang på utstyr. Det gjelder både de som sjekker inn med bil og de som går om bord. Alle blir skannet, sier Helge Otto Mathisen, konserndirektør for kommunikasjon i Color Line AS til Dinside.

Han bekrefter dermed at dette gjelder både for reisende med Kiel-båten og for reisende med Superspeed mellom Hirtshals, Larvik og Kristiansand.

Og det gjelder altså for alle reisende.

Passasjerene vil få målt kroppstemperaturen med termokamera før de går om bord. Color Line sier at utstyr for dette vil være på plass i løpet av neste uke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer