Aller billigst til New York

PRISTEST: Med billett til 3.254 kroner blir det mer igjen til Manolos og cosmopolitans.

Publisert
Sist oppdatert

Supersaver, Marco Polos nye nettsatsing, tilbyr de billigste flybillettene til New York på våre utvalgte reisedatoer i april. Det viser DinSides prisundersøkelse på reisetilbud fra 13 forskjellige aktører. Aller dyreste billett er det amerikanske Continental Airlines som tilbyr. Prisforskjellen mellom dyrest og billigst er på 7.162 kroner.

Nytt

Supersaver.no åpnet opp onlinebutikken 18. februar i år.

- Vi skal være best på pris, sier Roy Jacobsen, administrerende direktør i Supersaver til DinSide.

- Grunnen til de lave prisene er at kunden selv må gjøre jobben, og dermed sparer vi kostnader.

Selskapet, som er en del av Svenske Resegruppen og Marco Polo Travel, har siden åpningen solgt 4.800 billetter. Det tilsvarer cirka 29 bookinger per dag. Målsetningen er omsetning på 50 til 70 millioner kroner per år.

>> SE PRISENE: Billigst og dyrest New York-billett

Billigere å fly enn i 2000

DinSides prisundersøkelser viser at det er billigere å fly i 2005 enn hva det var i 2000. Da DinSides reiseredaksjon sjekket billetter til New York i september 2000 kostet billigste avgang 3.870 kroner. Ifølge SSB inflasjonskalkulator tilsvarer dette beløpet 4.134 2005-kroner. Sommeren 2004 kostet billigste billett 3.617 kroner, tilsvarende 3.649 2005-kroner. Vi må selvsagt ta høyde for sesongsvingninger og tilfeldige variasjoner her, men tendensen synes å være klar: Det har blitt billigere å fly langt. Noen av årsaken til prisnedgangen skyldes de mange nye aktørene - nettreisebyråene, som med sine lave kostnader, bidrar til å presse prisene ned til kundenes fordel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer