Alpenes beste

Serfaus-Fiss-Landis er det Alpe-skiområdet som høster best skussmål.

Publisert
Sist oppdatert

Alpeferie i sikte? Østerrike, Sveits, Tyskland, Frankrike eller Italia - hvilket skiområde i disse landene skal du velge?

Ifølge en undersøkelse gjennomført av konsulentselskapet Mountain Management, er det østerrikske skiområdet Serfaus-Fiss-Landis det beste valget. Konsulentselskapet har spurt 10.000 skiturister i 35 populære skiområder, hvor fornøyde de er med oppholdet sitt.

Her er de beste:

Klikk her for å se bilder fra de beste skistedene

1: Serfaus-Fiss-Ladis

Områdene Serfaus, Fiss og Landis omtales som ett skiområde, i østerrikske Tyrol. Dette skal være et skiområde egnet både for øvede og familier og begynnere, noe som understrekes i undersøkelsen; Serfaus-Fiss-Ladis ligger helt i tet hva gjelder turistenes mening rundt familievennlighet, den ligger på andreplass på spørsmålet rundt gastronomisk tilbud, og på tredjeplass hva gjelder mulighet til å få nye bekjentskaper. Sammenlagt er dette rangert som det beste skiområdet blant de 35 testede.

Her er det 53 skianlegg som til sammen kan tilby 185 løypekilometer. Heisene har en kapasitet på 70.000 skikjørere i timen, og her er tilbud som afterski for de voksne og barneland og barneaktiviteter for de små.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer