Ferietips: Gran Canaria

Alt du bør vite om Gran Canaria

Hvor skal du bo, hvor skal du spise, hva skal du gjøre og hva koster maten? Her er alt du bør vite om Gran Canaria - og enda litt ...

12 TIPS TIL GRAN CANARIA: Hva skal du gjøre, hvor skal du bo - og hva skal du spise og kjøpe? Anne Beate Gislerud (63) og Petter Gislerud (64) fra Asker har vært på Gran Canaria hvert år siden 1994. De liker å gå turer når de er der, som veldig mange andre nordmenn vi har snakket med på øya. Akkurat denne dagen vi treffer dem i Arguineguin, regner det, slik at turen ble byttet ut med markedsvandring og en pause på kafé. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
12 TIPS TIL GRAN CANARIA: Hva skal du gjøre, hvor skal du bo - og hva skal du spise og kjøpe? Anne Beate Gislerud (63) og Petter Gislerud (64) fra Asker har vært på Gran Canaria hvert år siden 1994. De liker å gå turer når de er der, som veldig mange andre nordmenn vi har snakket med på øya. Akkurat denne dagen vi treffer dem i Arguineguin, regner det, slik at turen ble byttet ut med markedsvandring og en pause på kafé. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

Gran Canaria er en absolutt feriefavoritt blant nordmenn.

Her har vi samlet opp de 12 beste Gran Canaria-rådene våre - som kan være greit å vite både før du bestiller - men også som en forberedelse til ferien:

#1: Spar penger: Pakkereise eller pakke selv?

Gran Canaria har vært i charterselskapenes kataloger lenge, og er vår desiderte favoritt for solreiser om vinteren.

Men i dag er det mange som flyr til Gran Canaria, og det er ikke noe problem å pakke reisen selv. Bestiller du i tillegg fly og hotell fra samme reiseselskap, er du i tillegg beskyttet under pakkereiseloven - i likhet med når du bestiller en pakkereise fra et charterselskap.

Våre pristester viser at du kan spare mye på å ta jobben og pakke reisen selv: Vi sparte 8.500 kroner på en ukestur til Gran Canaria, i vår seneste pristest. Les mer om hvordan her.

#2: Hvilket flyselskap skal du velge?

Du kan fly direkte til Gran Canarias internasjonale flyplass i Las Palmas. Det er mange flyselskaper som flyr dit, både tradisjonelle ruteflyselskaper som SAS; chaterflyselskapene TUIfly Nordic, Thomas Cook og Novair - og lavprisflyselskap som Ryanair.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer