Alt håp er ikke ute

Hva med et tangokurs eller en tur til et heftig karneval? Og er du singel har vi et lite forslag til hvordan du kan forberede deg på Valentinsdag.

Publisert
Sist oppdatert

Valentinsforslag nummer 8. Tango for to

Argentinske rytmer kan få det til å bruse i blodet på noen og enhver. Tango - dansen der mann og kvinne ettertrykkelig møtes som én - i samspill og motspill for å utrykke kjærlighet eller hat, lyst eller forakt. Nå kan alle lære seg å få like stor sving på det som han Gunnar fra Mo.

TENK Tango tilbyr tangokurs på alle nivåer i Oslo - og du kan til og med overraske din kjære med privattimer i de omgivelsene du måtte ønske.

Kom og dans! har en oversiktlig nettside der du kan finne ut mer om dansetilbud, fra tango til linedans og folkedans, i hele Norge.

Trondheim TangoklubbOslo TangoklubbTango AbrassoOslo TangoverkstedTango Transnoche i Oslo

Du kan også reise til dansens opphavsland for å få genuin undervisning - tipsene finner du her.

Valentinsforslag nummer 9. Karneval

Sier vi erotikk, tenker vi på stikkord som naken hud og dampende hett. Kombiner dette med de mest hyperaktuelle av reiser nå i februar, og du får KARNEVAL. Kan det bli mer sexy enn sambarytmer, vaiende fjær, minimale kostymer og oljeblank og brun hud? Nei, det tror vi ikke! Europas største fristelser finner du på et av våre lettest tilgjengelige reisemål, og vil du lenger avgårde øker temperaturen med reiseavstanden. Løp, fly, reis men kom deg på karneval.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer