Alt håp er ikke ute

Hva med et tangokurs eller en tur til et heftig karneval? Og er du singel har vi et lite forslag til hvordan du kan forberede deg på Valentinsdag.

Publisert
Sist oppdatert
Tango: Dramatikk og latinsk lidenskap - for to.
Tango: Dramatikk og latinsk lidenskap - for to. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Valentinsforslag nummer 8. Tango for to

Argentinske rytmer kan få det til å bruse i blodet på noen og enhver. Tango - dansen der mann og kvinne ettertrykkelig møtes som én - i samspill og motspill for å utrykke kjærlighet eller hat, lyst eller forakt. Nå kan alle lære seg å få like stor sving på det som han Gunnar fra Mo.

TENK Tango tilbyr tangokurs på alle nivåer i Oslo - og du kan til og med overraske din kjære med privattimer i de omgivelsene du måtte ønske.

Kom og dans! har en oversiktlig nettside der du kan finne ut mer om dansetilbud, fra tango til linedans og folkedans, i hele Norge.

Trondheim Tangoklubb
Oslo Tangoklubb
Tango Abrasso
Oslo Tangoverksted
Tango Transnoche i Oslo

Du kan også reise til dansens opphavsland for å få genuin undervisning - tipsene finner du her.

Karnevalsfeiringen på Trinidad er av de største og villeste i verden. Foto: Dag Scheve Foto: Dag Scheve
Karnevalsfeiringen på Trinidad er av de største og villeste i verden. Foto: Dag Scheve Foto: Dag Scheve Vis mer


Valentinsforslag nummer 9. Karneval

Sier vi erotikk, tenker vi på stikkord som naken hud og dampende hett. Kombiner dette med de mest hyperaktuelle av reiser nå i februar, og du får KARNEVAL. Kan det bli mer sexy enn sambarytmer, vaiende fjær, minimale kostymer og oljeblank og brun hud? Nei, det tror vi ikke! Europas største fristelser finner du på et av våre lettest tilgjengelige reisemål, og vil du lenger avgårde øker temperaturen med reiseavstanden. Løp, fly, reis men kom deg på karneval.

Her er den store karnevalsguiden for 2004

Valentinsforslag nummer 10. Ingen date??

Har du ingen date for Valentinsdagen er det ingen grunn til å fortvile. D-dagen er riktignok i morgen, men det er enda tid. Kanskje dagen kan brukes til å få seg en date? Speeddating er en hot trend, og hvorfor kaste bort en hel kveld på en kjedelig date når du kan treffe opptil tyve potensielle makkere på en kveld? Foreløpig arrangeres det flest speeddates i Oslo, men de fleste største byer kommer joggende etter. Og både speeddates.no og SpeedDater Norge arrangerer speedates 13. februar. Neppe tilfeldig.

Her kan du lese hva som skjedde når DinSide gikk på Speeddating.

Eksterne lenker:
Speeddater Norge
Speeddating.no
Speeddates.no

Tilbake til innledningsartikkelen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer