Alt jeg ønsker meg til jul

ØNSKELISTE: Fra billig godteri og gjør-det selv-brun, til 50.000 kroners vesker, elektronikk. Her er julens viktigste handleliste for reiseglade reisegaver, basert på DinSides tester og produktomtaler.

Alt jeg ønsker meg til jul
Publisert
Sist oppdatert

1: Godt og lekkert

Årets beste marsipan

SØT JUL: Vi tester ni varianter marsipan med sjokolade eller nougat, og kårer en soleklar vinner i vår marsipanlandskamp.

Les mer

Solkysset eller full gulrot

TEST: Savner du sol og brunfarge? Et stykke på vei kan du komme med selvbruningskrem. Vi har testet 17 produkter og gir deg dommen. Kanskje en passende gave til bleke hjemmesittere?

Les mer

Deilig vinterbrun for noen hundrelapper

TEST: Mer brunfarge. Spray deg brun, til spott- eller overpris. DinSide overlot vinterbleke lemmer til beautytaggerne: Her er resultatet. Kanskje passende som gavekort for vinterbleke venner som venter på neste syden-ferie?

Les mer

Sommer året rundt

BILDESPESIAL: Litt glitter, gloss og glamour. Her er DinSides råd til hvordan du kan holde deg solkysset og sommerfin året rundt, med produkttips. Fint å ta med i reisetoalettvesken.

Les mer

2: Typiske turting

Dyrest ikke best

KOFFERTER: Vi vil ha god plass, funksjon og stilig design. Flyselskapene vil bare ha en ting: minst mulig volum. Vi tester åtte kabinkofferter, se vinnerne og taperne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer