Alt jeg ønsker meg til jul

EKSKLUSIVT: Golfveske til 49.000 kroner, hjelm fra Christian Dior og koffert fra Porsche. Se ønskelista du bare kan drømme om.

Publisert
Sist oppdatert

Den tiden da man pakket minitannkrem og pysjamas i en lærkoffert og satte seg på nattoget til Namsos, og var fornøyd med det, er forbi. De store luksusvarehusene i New York - Neiman Marcus, Saks Fifth Avenue og Macys - og for ikke snakke om de store motehusene i Paris og Milano, selger produkter så elegante og så stivt prisede at du må regne med et par månedslønninger bare på en håndveske. DinSides reiseredaksjon har plukket frem noen av sesongens riktige snadderaccessoirer fra Louis Vuitton, Christian Dior og Porsche.

Se bildene:Ønskeliste for bons vivants

Luksuslærvarer

Bagasje- og lærvarehuset Louis Vuitton fyller i år 150 år. Vogue-redaktør Diana Wreeland, Wallis Simpson, Sophia Loren, Sarah Jessica Parker og Madonna er bare noen av de kvinner som enten har hatt en liten Louis Vuitton-monogramveske- eller koffert. Sortimentet til det franske luksusselskapet spenner fra champagne-kofferter, hundevesker, fiolinkasser, hatteesker, portemoneer til kofferter for maharajer på reisefot; sistnevnte skal ifølge sladrebildene i den kulørte pressen, ha LV-kofferter på størrelse med en campingvogn. En rekke forretninger i Frankrike har spesialisert seg på salg av årgangsprodukter fra det franske motehuset. Men det er ikke bare Louis Vuitton som lager raffinerte reiseprodukter. De fleste designere utvider sortimentet sitt med reisetøfler, nakkeputer, sovebriller og reisepledd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.