Amerikanerne har full oversikt

Skrudde lover fra statene er nok ikke alle like aktuelle, selv om de fortsatt står å lese i lovbøkene.

Publisert
Sist oppdatert

Klær er ikke så lett. Er du i Nogales, Arizona, så bør du være oppmerksom at det faktisk er forbudt å ha bukseseler her. I Alabama er det heller ikke bare å bare å kle seg ut. I alle fall ikke i kirken. Falske mustasjer som kan forårsake latter er nemlig ikke tillatt i gudshus i denne staten. Og i samme stat kan du få dødsstraff for å legge salt på jernbanelinjene!

I Michigan er ikke kvinner sjef over eget hår. Er du gift, er det ektemannen som eier hårpryden din!

God natt?

I staten Washington må du være forsiktig med hvor du legger deg ned for natten. Du kan nemlig ikke slå deg til i hvilket som helst uthus uten å først få eierens tillatelse. Også i North-Dakota må du også trø forsiktig. I alle fall må du ta av skoene før du faller om i søvn – det er nemlig ikke lov å sove med skoene på i denne staten.

Vær også forsiktig om du skulle finne på å rengjøre bostedet i New York City selv. Det er nemlig strengt forbudt å riste mopper og støvfiller ut gjennom vinduene.

Det må sies om mange av disse amerikanske lovene, at de færreste av dem blir praktisert aktivt. I de fleste land finnes lignende lover, som fortsatt står i lovskriftene, men som er utdaterte og ikke praktiserte i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer