Amsterdam i Lennons fotspor

Redd for at sommerforelskelsen skal kjølne? Legg dere inn på John Lennons bryllupssuite.

Publisert
Sist oppdatert

Høsten er på god vei inn i vårt ganske land, men du trenger ikke bekymre deg for mye - den kommer litt senere i Amsterdam.

Les også: Storbyguide: Amsterdam

Byen er kjent for sine romantiske broer og kanaler, husbåter, museer, brune kafeer og coffee shops. Men Amsterdam byr også på en rekke spennende hoteller med særpreg og sin egen historie.

Hva med en natt i John Lennon og Yoko Onos bryllupssuite? Her noen gode tips til 5-stjernes hoteller som er verdt et besøk, samt noen bytips man bør ha i bakhodet:

Hilton Hotel – John Lennon og Yoko Onos bryllupssuite Vel vitende om at bryllupet deres kom til å bli en gedigen pressebegivenhet, bestemte Lennon og Ono seg for å bruke oppmerksomheten til å reklamere for verdensfreden. De tilbrakte bryllupsreisen i rom 702 på nettopp dette hotellet en uke i mars i 1969, og inviterte pressen på rommet hver dag fra klokken 9 til 21.

Hilton ligger i gåavstand fra bykjernen og Amsterdams største og mest populære park, Vondelpark. Hvis du vil oppleve byen på tradisjonelt vis, kan du bestille en piknikkurv og leie sykkel i resepsjonen. Alle rommene har trådløst Internett, og sengene er redd med egyptiske bomullslakener.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer