Amsterdam

Amsterdam kan på mange måter betraktes som Europas New York, i hvert fall hva mangfold angår. Byen der alt er lov byr på mye mer enn lugubre kneiper og fri hasj.

Publisert

Amsterdam er så absolutt stedet for seg som ikke synes at Burberry-ruter er annet enn gammelmodig og foretrekker originalt fremfor klassisk. Og innimellom shoppingslagene kan du nyte en vakker by.

De eksklusive

Er du likevel blant de som har tatt turen til Amsterdam for å kjøpe dyre designklær, vil du ikke bli skuffet. Utvalget i klassisk mote er like bredt her som i klassiske handlebyer som for eksempel London.

De fleste butikkene du leter etter vil du finne i P.C. Hooftstraat midt i sentrum av byen. På rekke og rad ligger den ene lekkerbutikken etter den andre. Sko, smykker og klær, i det hele tatt alt en kvinne (og enkelte menn?) kan drømme om.

De originale og normale

Det er ikke vanskelig å finne spesielle klær i Amsterdam, nesten hver eneste butikk byr på noe utenom det vanlige. Det kan nesten være vanskelig å skille det unormale fra det normale i denne byen. Amsterdam er altså et must for deg på jakt etter det sære.

Tar du en spasertur nedover Kalverstraat, som er en av de største handlegatene, vil du garantert finne mye spennede. Ta for eksempel en titt på støvlene vi fant i en av butikkene i denne gaten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer