Andre eksotiske alternativer

Fra Sverige eller med mindre selskaper får du mer å velge mellom.

Publisert
Sist oppdatert

Finner du ikke reisemålet du ønsker deg fra Norge, er det smart å sjekke i Sverige hvor utvalget er noe mer variert. Spesielt om du leter etter restreiser (sista minuten på svensk.) Vings søsterselskap i Sverige heter Ving.se. Fritidsresor.se i Sverige tilsvarer Star Tour i Norge. Apollo heter det samme i begge land (.se bak navnet på nett). I tillegg har du Always.se og Spies.se.

Alternativer for langturen

Selv om du ikke tør deg til å snekre hele pakken på egenhånd, er det muligheter til å reise til det meste av verden, med større eller mindre grad av oppfølging underveis. Her er noen aktuelle arrangører:

Orkidé Ekspressen- turer til Østen som spesialitet, men også Australia, Cuba og Senegal.Wikstrøm Reiser- gruppeturer til Østen, Australia, Karibia, Sør-Amerika. Også jorden-rundt-alternativer.Marco Polo- fjernreiser med rutefly, spesialitet er Østen.USA Spesialisten- skreddersyr USA-reisen.Prisma- skreddersyr reiser med stikkord: Byferie, eventyrreise og paradisferie.Globetrotter- skreddersøm med fly og hotell over store deler av verden.Select Travel- eksklusiv skreddersøm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer