Andre gratisopplevelser

Musikk, shopping og underholdning. Her er flere spennende gratisopplevelser.

Publisert
Sist oppdatert


Musikkens Dag

Musikkens Dag er et årlig arrangement i Oslo, i alle fall de siste 13 årene. Fra 11 til 23 arrangeres det konserter fra 12 scener i Oslo sentrum, så her er det bare å ta med gode sko, godt humør og håpe på godt vær. I år arrangeres Musikkens dag lørdag 7. juni. Det spilles all slags musikk, fra hip-hop, punk og rock til jazz, visemusikk og norsk folkemusikk. Garantert noe for enhver smak.

Ikea-bussen

Ikea er underlig nok en av Oslos best besøkte attraksjoner. Du kommer deg både til butikken på Slependen og til Furuset ved å hoppe på Ikea-bussen - som er helt gratis. Bussen går fra Universitetsplassen i Sentrum en gang i timen; hver hele time til Furuset og 30 minutter over hver hele time til Slependen. Shoppingen er selvsagt ikke gratis, men det er langt mellom en rimeligere middag enn du får på disse varehusene.

Publikum NRK/TV2

Du kan være publikum i NRK og TV2s aktualitets- og underholdningsprogrammer - helt gratis. Det kan være i programmer som Kokkekamp, Vil du bli millionær, Holmgang osv. Det er dårlig med programmer som blir tatt opp nå som det nærmer seg sommer og ferie, men fra høsten av er det igjen muligheter. For å være publikum i NRK, følg med på Tekst-TV side 528, og for å være publikum i TV2 kan du kontakte TV2 eller eventuelt produksjonsselskapet bak programmet dersom det ikke er kanalen selv som står for dette.

  • Klikk her for å se hvor du kan overnatte rimelig, og hva det koster.

  • Her kan du gå på gratis museer
  • Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer