Andre kostnader

Selvsagt er flyprisen bare en del av kostnaden.

Publisert
Sist oppdatert


Hotell eller bosted kan koste alt fra ingenting (om du har gode venner med husrom på reisemålet) til veldig mye (om du har en svakhet for høyt stjerneantall på hotellet). Det samme gjelder øvrige levekostnader, selv om du strengt tatt må regne med utgifter til mat uansett om du er hjemme eller borte.

Er du på smalt budsjett kan det imidlertid lønne seg å ta hensyn til levekostnadene i et land før du bestemmer hvor du skal reise. London står for eksempel ofte på lister over verdens dyreste byer, mens Lisboa, Praha og Aten vanligvis regnes å være billigere i europeisk målestokk.

  • Verdens dyreste byer
  • Det kan også lønne seg å styre klar av store arrangementer. OL i Aten foregår fra 14. til 29. august i år. I Lisboa vil kaos styre gatene når besøkende til Fotball-EM er i Portugal mellom 12. juni og 4. juli. I disse dagene kan du være sikker på at hotellene vil maksimere prisene, og at alt som kan krype og gå av pengeutsugere er på jobb for å sikre seg noen euro ekstra.

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer