Ansatt stjal fra flypassasjerene

Mann (41) risikerer 15 år i fengsel.

PIIIIP: En ansatt ved sikkerhetskontrollen på Newark Liberty internasjonale lufthavn benyttet anledningen til å snike til seg penger fra passasjerene. Foto: Colourbox
PIIIIP: En ansatt ved sikkerhetskontrollen på Newark Liberty internasjonale lufthavn benyttet anledningen til å snike til seg penger fra passasjerene. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du gjør lurt i å følge med på bagasjen din i det du går gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen - uansett hvor du er i verden.

Nylig ble en overordnet ved Newark Liberty internasjonale lufthavn, arrestert i New York på grunn av uærlig oppførsel. Han skal nemlig ha mottatt bestikkelser fra en underordnet, som han visste stjal fra passasjerene, ifølge huffingtonpost.com

>>>Så lett blir du lurt på flyplassen

Stjal store pengebeløp

I over 13 måneder skal Michael Arato (41) ha latt den underordnede stjele fra passasjerer ved sikkerhetskontrollen og mottatt penger under bordet, skriver New York Post.

Det er ikke småpenger det er snakk om her. I retten skal nemlig 41-åringen ha innrømmet at han tillot underordnet å stjele mellom 10.000 og 30.000 dollar fra passasjerene, noe som tilsvarer mellom 58.000 og 174.000 norske kroner.

Foreløpig har ikke den underordnede blitt navngitt, men vedkommende skal overraskende nok ha samarbeidet med myndighetene i fjor høst da Arato ble arrestert.

41-åringen risikerer nå å måtte sone 15 år i fengsel for ugjerningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer