Åpen dag på flyplassene

Lørdag 6. september arrangeres det åpen dag på 44 flyplasser Norge rundt.

Det blir åpen brannstasjon på OSL Gardermoen.
Det blir åpen brannstasjon på OSL Gardermoen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Avinor, tidligere Luftfartsverket, eier og driver 45 flyplasser i Norge. Lørdag åpner de dørene på 44 flyplasser, under arrangementet Flyplassens dag.

Motivet for den åpne dagen er å vise publikum hva som skjer på en flyplass. Programmet vil variere med hvilken flyplass du oppsøker, men det blir flyoppvisninger, fallskjermhopping, omvisninger og mye annet.På OSL Gardermoen er det blant annet åpen brannstasjon, buss-rundtur på området, utstilling av biler og utstyr, halv inngangspris til Flysamlingen med mer. På Trondheim Lufthavn Værnes blir det omvisning i tårnet, flyutstilling og flyrundturer, helikopterturer, akrobatoppvisning og mye annet - og i Bergen blir det flyrundturer, omvisning, utstilling av flyplassutstyr med mer.

Lurer du på hva som skjer på din nærmeste flyplass? Du kan sjekke programmet på Avinors nettside. Ekstern lenke: Klikk her for å komme til programoversikten.

Relaterte artikler

TEST DEG SELV: Hvor godt kjenner du flyselskapeneBILDESPESIAL: Sjekk ut den nye flykomfortenFRA INNSIDEN: Koffert i 22 km/t – vi følger bagasjens hasardiøse ferd

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer