Åpner kyssekrok på Sola Lufthavn

Fredag 16. mars blir det mye klining på flyplassen.

KYSSEKROK-SKILTET: Morten Sand, leder for terminalopplevelse, ved Stavanger lufthavn Sola, vil at reisende skal ta farvel med sine kjære ved siden av sikkerhetskontrollen og ikke foran.  Foto: Stavanger lufthavn Sola
KYSSEKROK-SKILTET: Morten Sand, leder for terminalopplevelse, ved Stavanger lufthavn Sola, vil at reisende skal ta farvel med sine kjære ved siden av sikkerhetskontrollen og ikke foran. Foto: Stavanger lufthavn Sola Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nei, det er ikke fleip. Fredag klokken 11 får Stavanger lufthavn Sola, sin egen kyssekrok.

Kroken er cirka åtte kvadratmeter stor, og er plassert rett før sikkerhetskontrollen på flyplassen.

– I tråd med å gjøre reisen litt enklere for passasjerene våre, tilrettelegger vi for en stor andel av reisende som må ta farvel med sine kjære. Vi ser mye tårer og kyss foran sikkerhetskontrollen i dag, og mange vil nok glede seg over å ha mulighet til å nå trekke seg litt til side og bruke tiden i denne kroken før avreise, opplyser Morten Sand, leder for terminalopplevelse, ved Stavanger lufthavn Sola, til DinSide.

Les også: Ny storflyplass i Norge

Søker etter par som vi kysse

Og når man først skal ha en kyssekrok, er jo kyssing et must - i hvert fall under selve åpningen. Nå søker flyplassen etter kysseglade passasjerer, som kan innvie kroken.

Flyplassen søker etter kysseglade. Foto: Stavanger Lufthavn Sola
Flyplassen søker etter kysseglade. Foto: Stavanger Lufthavn Sola Vis mer


– Vi har fått flere påmeldinger fra forelskede par som ønsker å åpne Kyssekroken. Det er fortsatt mulig å melde seg på og vinne gourmetmat og drikke, sponset av Renaa:Restauranten, skriver flyplassen på sin facebook-side.

Hittil har de fått respons fra cirka ti par som ønsker å innvie kroken, ifølge Sand.

Foreløpig er det ikke mulig å vise bilder fra kroken, ettersom det ikke er helt ferdig ennå. Kysseprosjektet skal ha kostet cirka 10.000 kroner å få i stand.

– Jeg tror vi er først ute ned en slik krok på flyplasser, sier Sand.

Flere har nok bruk for dette tilbudet: Lettere å surfe på flyplassen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer