Åpner restauranter i parkerte fly

Singapore Airlines med ellevilt tiltak for å øke inntjeningen.

PARKERT FLYMAT: Singapore Airlines inviterer til flymat-restaurant i parkerte fly, men foreløpig kun ved Singapore Chiangi-flyplassen. Du kan booke servering både i suite, businessklasse og økonomiklasse. Foto: Singapore Airlines Vis mer
Publisert

Selv om noen lavprisselskaper synes å greie seg greit gjennom coronakrisen så langt - og endatil etablerer nye baser og nye ruter, som Wizz Air i Norge - er det tøffe tider for de fleste flyselskapene.

Flere flyselskap er ute med kreative framstøt for å skape noe inntjening - og som de selv sier: for å forsøke å tilfredsstille noe av reisesavnet hos befolkningen. Vi har tidligere skrevet om de spesielle «Hello Kitty-flygingene» og om de superbillige billettene til 7 kroner.

Nylig arrangerte australske Qantas en rundtur over kjente severdigheter som Great Barrier Reef og Uluru, med avgang og retur til samme sted - noe som ifølge CNN utløste kritikk fra miljøorganisasjoner.

Nå åpner Singapore Airlines pop-up restaurant med flymat om bord parkerte fly.

Arrangementet ble så populært da de første billettene ble lagt ut mandag denne uka, at de har utvidet.

Utsolgt på 30 minutter

Ifølge amerikanske Bloomberg, var det opprinnelig snakk om to restaurantserveringer om bord parkerte Singapore Airlines A380-fly på Singapore Chiangi-flyplassen.

Tilbudet ble imidlertid så populært at billettene ble utsolgt allerede etter 30 minutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer