Apollo

Rotete, rotete, rotete er inntrykket vi sitter igjen med etter å ha testet Apollos bestillingstjeneste.

Publisert
Sist oppdatert

Du kan velge "alle" eller lete deg fram til nøyaktig destinasjon i en rullegardinmeny. Men skal du søke på destinasjon, så vær forberedt på å lete deg gjennom en usigelig lang og uoversiktlig liste. Det hadde også vært formålstjenlig med inndeling i land eller område - slik at man kunne søke på eksempelvis "Kanariøyene" eller "Greske øyer".

Antall trinn:Går du gjennom hele bestillingsprosessen, må du gjennom syv trinn, men regn med noen ekstra klikk for å finne riktig destinasjon. Vi valgte "Gran Canaria" ved første veipunkt, men fikk da beskjed om at Gran Canaria ikke fantes i kombinasjon med avreiseflyplassen vår, og at vi måtte velge igjen - og i rullegardinen som kom opp med mulige steder, fant vi ikke færre enn seks steder på Gran Canaria ... Besynderlig trekk.

Pris:Prisen kommer opp i trinn tre, i en liste med flere mulige hoteller på det stedet du har valgt.

Detaljer om reisen og spesifisert regning kommer opp i trinn fire, dette er en ganske uoversiktelig side med reisendeinformasjon, hvor man også kan bestille eller avbestille tjenester som automatisk kommer opp i reiseskjemaet, som avbestillingsforsikring, reiseforsinkring, internettrabatt, mat på flyet og transfer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer