Appelsin, Kvikk Lunsj og blått klister

Hvorfor dra til Syden når du kan oppleve de norske fjellene på sitt beste? Budsjettvennlig kan det være og.. bare du vet hvor du skal lete. Vi viser vei til de gode tilbudene i påskefjellet.

Publisert
Sist oppdatert

På Hemsedal kan du leie en leilighet eller hytte, søndag til søndag i påsken, for 1.700 kroner per person. Jibbere eller -interesserte kan bo på Hemsedal under SnowJam 2. - 4. april fra 450 kroner per person, og det er også en rekke mini-uke tilbud. Alle priser er beregnet per person om fire deler leilighet eller hytte.

Hafjell har gode tilbud til deg som er klar for en god skipåske. Gjennom Hafjell Booking får du 4-sengs leiligheter fra 1.385 kroner per døgn, og storfamilien eller venneflokken kan leie en 10-sengs leilighet for 2.425 kroner per døgn. Det vil si henholdsvis 2.424 eller 1.698 per person for en uke.

Hyttepåske?

Vil ha hyttepåske, mangler hytte? Fortvil ikke - det er en rekke hytter til leie over hele det ganske land. Her er et par nettsider som kan være gode utgangspunkt:

www.leiemarkedet.noFinn.noHytteutleie i hele Norge

Den Norske Turistforeningen har 43 betjente, 138 selvbetjente og 175 ubetjente hytter. Her kan du lese mer om hvordan Den Norske Turistforeningens hytteutleie virker.

Lurer du på hvor det snør akkurat nå? Sjekk www.skiinfo.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer