Årest mest tullete nyheter

Har du gått på limpinnen, eller har du rett og slett blitt rundlurt? Her kan du stemme på din favorittspøk, og fortelle oss om de aprilspøkene du selv har kommet over.

Publisert
Sist oppdatert

Har du blitt lurt? Dagen i dag er farlig for enfoldige sjeler og godtroende personer. Sjekk kalenderen, og le med norske medier. Og stem på din favorittspøk.

Dødelig talefeil

Bergens Tidende kommer med en dårlig nyhet til alle bergensere. Rapporter fra Journal of Linguistic Medicine melder nemlig at skarring faktisk kan være dødelig. Det er forskere fra Canular-universitetet i Paris som skal stå bak denne banebrytende undersøkelsen. Avisen tilbyr deg også å få testet din egen skarring.

BTs sak

Datavirus som angriper huden

Nettavisen melder om et nytt datavirus som angriper huden via dataskjermen. Det er forskere ved fargelaboratoriet ved høgskolen i Gjøvik som har oppdaget dette skremmende nye viruset som endrer strålingen på skjermen slik at den avgir UV-stråler. Heldigvis tilbyr avisen og høgskolen i Gjøvik et eget UV-filter som du kan laste ned ...

Nettavisens sak

Fartssperre på alle biler

DinSide Motor siterer en pressemelding fra Samferdselsdepartementet som melder at det fra 2006 skal innføres fartssperre på alle personbiler. Idag finnes fartssperre på lastebiler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer