Årets beste bilder

Her er årets mest populære bildespesialer fra DinSide Reise.

Publisert
Sist oppdatert

2007 har gitt oss nye reiseopplevelser og tusenvis av flotte bilder, og hva beskriver vel en reiseopplevelse bedre enn bildet som sier tusen ord?

Her gir vi deg kremen av våre bilder i år, fra de mest eksotiske til de mest sette. Trykk deg inn i lenkene under bildene for å se bildespesialene.

Årets beste bilderI Praia da Pipa tripper pradakledde brasilianske frøkner blandt potrøykende surfere. Her er bildene fra Brasils nye innsted.

Årets beste bilderHalvt mann, halvt jord, sies det om den argentinske gaucho. Machomannen som fortsatt har hest og kniv som sine viktigste redskaper, rir alene inn i solnedganger, sjarmerer damene i senk og har bare kjøtt på menyen. Se bilene fra mannefabrikken her.

Foto: Ashok Dilwali/Incredible India
Foto: Ashok Dilwali/Incredible India Vis merHimalaya er et av verdens vakreste områder, og drømmereisemålet for mange globetrottere.Se bildene fra verdens tak!

Foto: Tore Neset
Foto: Tore Neset Vis merJapan er et av verdens mest spennende ferieland. Se flotte bilder her...

Årets beste bilderHvem kunne vel ikke tenke seg et hemmeligholdt lite tropeparadis fylt av delfiner, skilpadder og uberørte strender? I Atlanterhavet mellom Brasil og Afrika finner du nettopp det.Se bilder over og under vann her!

Årets beste bilderSør Amerika har Rio, Oceania har Sydney og vi i Europa - vi har Biarritz. Se bildene her...

Opplev karneval i 2008 - vi guider deg til billetter og steder i artikkelen under. Alle foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Opplev karneval i 2008 - vi guider deg til billetter og steder i artikkelen under. Alle foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen Vis merKarneval i Brasil har mange masker. Fra sambarumper i Rio de Janeiro og beachparty i sør, til ville gatefester i nordøst. Alle har sin egen forførende måte å parkere 170 millioner mennesker i to ukers feststemning.Se bildene fra det mest sexy av alle her...

Årets beste bilderDet ukjente Mexico. Se bildene fra Campeche - området du ikke finner gringos i...

Andre populære bildeserier fra året som gikk:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer