Årets frekkeste merkedag

Er du en av dem som fremdeles forbinder feiring den 14. januar med fiffens Valentinerball i regi av Ingeborg Sørensen? Den oppfatningen er nok moden for en grundig revurdering.

Publisert
Sist oppdatert

Valentinsdag har kanskje ikke de dypeste røttene i norsk kultur, men det er mye forventninger rundt omkring i de tusen hjem. DinSide gir deg 10 hotte tips til hvordan du kan feire denne dagen.

En restaurantopplevelse kan for eksempel by på så mangt. Her er en som har gått inn i historien som:

Det store banansjokket

Det pøsregner i København. Vi hadde egentlig planlagt å rusle gatelangs til vi fant en lekker liten sak av en restaurant, men istedet ramler vi inn i en sjarmerende turistfelle: Ristorante & Pizzeria Internationale, København.

Maten settes på bordet, og servitøren kommer med den sedvanlige: - Parmesan? Pepper?Vi nikker og smiler. Og så kommer pepperkvern-monsteret på bordet ...

- Er dette den største dere har sett? sier den italienske kelneren med et fett flir. Og det er det. Pepperkvernen er omkring en meter høy. Plutselig har alle lyst på litt pepper.

Ikke lenge etter kommer det hysterisk latter fra nabobordet. Tre norske kvinner, som tydeligvis synes det var dejlig å være norsk i Danmark, får servert en bananasplit de nok sent kommer til å glemme. (Se bildet.) Friske og sporty tar de episoden på strak arm og med åpen munn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer