Årets heteste ferienyheter!

Sommeren er over, men den gode følelsen sitter ikke igjen. Hva med en ferie under solen i sommer? Her er årets hete nyheter.

Eilat i Israel. Her gjør du godt for årets elendige sommer!
Eilat i Israel. Her gjør du godt for årets elendige sommer! Vis mer
Publisert

Charterselskapenes vinterkataloger har vært ute en stund, og vintersalget er i ferd med å ta av etter hva som må kunne kalles en elendig sommer. For deg som ikke lenger klarer å bli fristet av gamle gode Gran Canaria har vi lett fra årets nyheter. Oversikten finner du 14404">her. Vi spurte sydenspesialistene hva som er hetest akkurat nå?

- Israel, uten tvil! Israel gjør comeback etter å ha vært borte som chartermål i over ti år, og folk tar i mot det med åpne armer, forteller informasjonssjef i Star Tour, Lena Petterson.

Varme, kultur og spennende bad!

Både Star Tour, Ving og Saga Solreiser har Israel på programmet i vinter, markedssjef i Saga, Siri Thoresen Heed, kan bare bekrefte den overveldende responsen.

- Israel er et ypperlig reisemål for de som vil oppleve mere enn bare sol og bad. Her har man kort vei til mange kjente steder fra "skolebøkene" og det er en egen stemning å oppleve steder som Jerusalem, Dødehavet, Klagemuren, Oljeberget, Via Dolorosa og Getsemanehagen. Man kan også ta turen til Petra i Jordan eller til Kairo og pyramidene i Egypt, sier Thoresen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer