Årets heteste karneval

Rio, Nice eller New Orleans. Det er sesong for karnevalsrytmer over hele verden. Her ser du hvor og når.

Publisert
Sist oppdatert

I forbindelse med en artikkel om karnevalsfeiringen i Rio publisert på DinSide forrige uke, oppgir over 70 prosent av leserne at de ønsker seg dit under karnevalsfeiringen. Er du en av dem, eller er det andre karneval du heller drømmer om? Avgi din stemme i boksen til høyre.

Skroll ned, artikkelen fortsetter!

Brasilianske rytmer

Vi bommer nok ikke så mye dersom vi påstår at karnevalet i Rio de Janeiro er verdens mest kjente. Rio er karneval. Importert av portugisiske immigranter på 1700-tallet har det utviklet seg til et gedigent arrangement med flere hundre tusen tilreisende. Sambaskolene konkurrerer om publikums gunst, og stort sett all underholdning i gatene foregår i den spesialbygde sambodromen. For gatefester bør du imidlertid styre unna Rio og heller sette kursen mot Salvador eller Recife.

Sted og dato:Rio de Janeiro: 1. til 4. marsRelaterte artikler på DinSide Reise:Bildespesial: Karneval i Rio

Mardi Gras i New Orleans

Mardi Gras i New Orleans er musikk, parader og piknik. Og det er også temmelige ville tilstander. Tilreisende rådes eksempelvis til å holde seg borte fra det franske kvarteret, på grunn av støtende og vovet opptreden som meget gjerne kan forekomme der. Vil du gli inn i mengden: Kle deg i de offisielle karnevalsfargene som er lilla, grønt og gull.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer