Årets kuleste saker

Dustete suvenirer, lekre hoteller, hete parader og sexy solbriller. Her er de mest leste sakene fra året som gikk.

Publisert
Sist oppdatert

Få med deg høydepunktene måned for måned fra året som gikk.

Januar

Sexy karneval på kanariskBILDESPESIAL: Drag, fjær, kostymer og party. Skal du til Gran Canaria nå, MÅ du få med deg karnevalet i Las Palmas. Se de hete bildene.

Fremtidens flyluksusFLYNYTT: Nye Airbus A380 letter i 2006. Se bildene av den outrerte dobbeltdekkeren, og av konkurrenten som skulle fly med tilnærmet lydens hastighet - men som ikke kom i mål.

Februar

Ville, vakre og voldsommeKARNEVAL: Reis til Brasil om du jakter på det ultimate karnevalskicket. Her er bildene som inspirerer ...

Verdens høyeste i New YorkNEW YORK: Glass, lys og hager i verdens høyeste tårn. New York har valgt sin favoritt for WTC-tomten. Se vinneren, og de andre forslagene til nye tårn i New York.

Mars

Førsteklasses flyturLUKSUS: Porselen, sølvtøy, flysenger og egne venterom. Sjekk luksusen du kan nyte om du reiser på business- og førsteklasse.

Hurtigrutens nye stolthetBILDESPESIAL: Mange drømmer om et cruise med Hurtigruten. Vi har besøkt nydøpte Midnatsol, og kan bekrefte at kystruten har blitt langt mer enn en frakteskute.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer