Årets kuleste steder

NY KÅRING: Beste dørmann, deiligste service og mest sexy by. Her er er årets dropsliste for designfrelste turister.

Miami er ifølge Wallpaper årets mest spennende by. Legg til: strendene rundt Miami er perfekte. Foto: Destin Beach
Miami er ifølge Wallpaper årets mest spennende by. Legg til: strendene rundt Miami er perfekte. Foto: Destin Beach Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det britiske designmagasinet Wallpaper har kåret årsbeste innen en rekke kategorier. Feinsmecher-panelet bestod av blant andre skuespiller Gael García Benal og designer Jil Sander

Beste dørgutt

Litt guy candy i hotelldøren fyller opp humørtanken hos de fleste piker. Nå er verdens søteste dørgutt funnet: Han heter naturligvis Fernando, er 25 år, og passer døren på Park Hyatt i Milano.

(Via Tommaso Grossi 1, tlf.: + 39 - (0)2 88 21 12 34)

Beste bar

Adam D. Tihany og Leo A. Daly står bak interiøret på baren Wallpaper hevder er årets beste nye bar: Teatro i Las Vegas. Baren har et futuristisk hightech-interiør i rødt og stål. Hva som serveres? Dom Perignon, fine viner og cocktails med friske råvarer.

(MGM Grand, 3799 Las Vegas Boulevard South, tlf.: + 1 - 877 880 0880)

Mest spennende by

Wallpaper mener Miami har kvalitetene som kvalifiserer til tittelen årets mest spennende by. Noen av grunnene for deres påstand er følgende: befolkning bestående av latinamerikanere, jøder og fransktalende canadiere og høy migrasjon. Dette får byen til å vokse både økonomisk, kulturelt og i størrelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer