Årets mest leste reisesaker

Proffe skjørtejegere, frekke tjuvradder, skumle e-poster og skitne hotellglass. Fikk du med deg de mest leste?

Publisert
Sist oppdatert

Vi nærmer oss slutten på året, og det er på tide med en aldri så liten oppsummering.

Ja, da er det bare for oss i reiseredaksjonen i DinSide å gå gjennom statistikken vår, og finne ut hvilke saker som ble best lest av dere lesere.

Supersjekkernes triks

Ikke overraskende toppes listen av den relativt ferske saken om supersjekkerne som kom til Oslo for å sjarmere norske damer og lære håpløse menn triksene sine. Reisejournalist Hans Kristian Krogh-Hanssen kom tilbake til kontoret og var rett og slett imponert over suksessen til supersjekkerne. Han synes det hele var litt kynisk, men kunne likevel rapportere om at teknikkene deres så ut til å fungere. Det skal litt til å få kline med en norsk dame etter bare noen minutters bekjentskap - og kl 23, mens kvelden ennå er uforskammet ung.

Saken om sjekkerne ble publisert søndag 21. desember. Maken til respons! I skrivende stund har rund 80 personer skrevet sin mening om sjekkemetoder, jakten på den rette, og vriene norske damer.

Les mer om sjekkerne og deres metodere i saken: De forfører deg på minutter

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer