Årets strandfavoritter

Her er verdens mest populære strender i 2009.

Copacabana i Rio de Janeiro er kanskje den mest berømte av de ti mest populære strendene i 2009. Foto: trivago.co.uk
Copacabana i Rio de Janeiro er kanskje den mest berømte av de ti mest populære strendene i 2009. Foto: trivago.co.uk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Krystallklart vann, hvit sand, fascinerende fjellformasjoner, yrende liv eller tilbaketrukket og stille?

Norges vakreste strender

Turister evaluerer sine ferieopplevelser og deler bilder og minner på hotellpristjenesten trivago.co.uk. På bakgrunn av dette, har nettjenesten satt sammen en liste med de mest populære strendene i hele verden.

Her finner du Europas reneste badevann

Nedenfor kan du se listen med de mest populære strendene. Du kan se bilder av alle strandene i bildespesialen lenger ned på siden.

1. Praia das Catedrais, SpaniaDette er sommerens mest populære strand: Praia das Catedrais - eller katedral-stranden - i Galicia, Spania. Navnet har den fått på grunn av fjellformasjonene, alle hulene og hvelvingene i fjellene som omkranser strandområdene. Stranden ligger 10 kilometer vest for den lille byen Ribadeo, i det nordlige hjørnet av Spania.

2. Anse Lazio-stranden, SeychelleneDette skal være en av verdens flotteste strender, og er regnet som den flotteste bukten på øya Praslin - som er den denst største øya i Seychellene. Fjellformasjoner og palmetrær.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.