Armanihoteller for luksusturisten

Designgigantene inntar hotellverdenen med mer enn sjampo, servise og sengetøy.

Publisert
Sist oppdatert

Designergiganten Giorgio Armani skal starte hoteller i samarbeid med EMAAR, et stort eiendomsutviklingsselskap fra Dubai. De to partnerne planlegger en verdensomspennende kjede av luksushoteller og feriekomplekser der Armanis stil skal gjennomsyre anleggene.

I løpet av sju år skal det bygges ti luksushoteller og fire feriesteder i noen av verdens fremste reisemål, minst seks av hotellene og to av feriekompleksene skal åpnes innen 2009. Her er noen av stedene de to partnerne har valgt:

LondonParisNew YorkTokyoShanghaiDubaiMilano

Design

Armani har allerede ekspandert sin virksomhet inn i interiørbransjen (Armani Casa Furniture) og cafébransjen. Blant annet kan du besøke hans café i flagshipbutikken i London.

Herfra kan vi nok finne elementer av stilen som vil dekorere de nye hotellene. Det blir nok også armanisignerte uniformer som bekler hotellenes ansatte. Det er mulig at det første hotellet som planlegges vil komme i Dubai. Det vil ta plass i bygningen Burj Dubai som hevdes å bli verdens høyeste skyskraper. Denne bygningen skal etter planen åpnes i 2008.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.