Arne Brimi drømmer om Grønland!

Arne Brimi er ofte på reisefot. Gutta På Tur er klar med nye episoder for høsten. Hvordan står det til med reiselysten?

Arne med reisekompanjong Bjørn Dæhlie på plass i Alaska.
Arne med reisekompanjong Bjørn Dæhlie på plass i Alaska. Vis mer
Publisert

- Gutta på Tur har de bra de, nå blir det flere spennende reiseprogram fra høsten. Vi har blant annet vært en tur i Iran som var svært bra. Men akkurat nå kunne jeg faktisk tenkt meg til Grønland, der har jeg aldri vært. Det kunne ha vært noe det. Men det måtte ha vært en tid på året som tillater fisking og fjellturer.

Reiser du mye?

- Nei, ikke så mye. Ikke så mye som folk tror i hvert fall. Det blir jo mye reising i forhold til jobb, hvis en skal si at det er jobb da. Ellers er jeg ikke så mye på ferie, jeg er rett og slett ikke flink nok til å ta meg fri. Dessuten er det jo så mye fint rundt her i Jotunheimen.

Hvor gikk den siste reisen?

- Nå har det blitt mye reising med gutta i det siste. Men jeg var på ferie i Italia i våres, nærmere bestemt i Toscana, rett utenfor Pisa. Jeg pleier å ta meg en tur enten til Frankrike eller Italia i hvert fall en gang i året. De er begge flotte reisemål, i hvert fall hvis man har de interessene jeg har. Mat, folk og atmosfære er ganske så fantastisk, stolt og jordnært på samme tid.

Din beste reiseopplevelse til nå?

- Å, det var vrient. Det har vært så mange spennende og ulike turer. Med "Gutta på Tur" har jeg jo vært i alt fra Afrika, Kasakstan til Sør-Amerika. Hvis jeg må plukke ut en spesiell tur tror jeg egentlig det må bli turen til Alaska. Det var bare en helt fantastisk villmark. Flyet landa på en elv og der var vi! Vi hadde bjørn rundt oss, og elva var full av laks. Vi fikk også seilt ned elva på en flåte. Det var på alle måter en imponerende flott tur.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer