Atlantis The Palm - priser

Det nye hotellet åpner i september 2008. Sjekk hva det koster å bo her.

Publisert
Sist oppdatert

Atlantis The Palm har fem stjerner, og er derfor ikke noe billighotell.

Når hotellet åpner nå i slutten av september, koster et dobbeltrom med frokost 1.050 dirhams, cirka 1.550 kroner. Men dette er bare en intropris. Prisene hopper nemlig opp utover høsten. I juleferien koster et dobbeltrom cirka 1.675 dirhams, rundt 2.450 kroner per natt. Prisene er inkludert alle avgifter.

Se bildene fra hotellet

Gratis for barn

Atlantis The Palm ønsker å lokke barnefamiliene til Dubai, og det gjør de ved hjelp av en hyggelig prispolitikk som sier at barn under 12 år bor gratis, dersom de bor på rom med foreldrene, dog uten ekstraseng. Kan dere ha junior sovende i dobbeltsengen, betaler dere altså ingenting ekstra for dette. Hvis ikke, koster det 85 dollar, cirka 460 kroner.

Barn under fire år spiser også gratis, når de spiser med foreldrene sine. Barn mellom fire og 11 år betaler barnepris for maten.

Krever heftig feriebudsjett

Dubai er ikke noe lavprisresiemål. Det finnes rimeligere hoteller, men det meste av fasciliteter for turister er rettet mot dem som har en del penger å bruke i ferien.

Er du ute etter en spesiell ferieopplevelse, vil oppleve en del av verden du kanskje ikke har sett før, og er villig til å bruke en del av pengene dine på dette, er Dubai stedet.

Blir det for dyrt? Sjekk våre siste reisesaker med tema: Billig ferie.

Direktefly fra Norge

Fra i høst starter forøvrig Norwegian med direkteflyvninger til Dubai fra Gardermoen. Utreisebillett koster fra 1.548 kroner, hjemreisebillett fra 1.780 kroner. I tillegg kommer bagasjeavgift.

Du kan fly med en rekke andre selskap dersom du er villig til å ta en mellomlanding. Da koster det rundt 4.000 kroner for en tur/retur-billett.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer