Augustsalget er i gang

Få deg en sydentur for 1.400 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Fellesferien er inne i sin siste uke, og det er nå alle som IKKE tok ut alle feriedagene i juli kan gni seg i hendene. For nå er salget på sydenturer i august i gang.

Drevne solturister vet selvsagt dette - at det alltid er billige restplasser å slå kloa i så snart skolebarna er tilbake bak pulten i klasserommet. Dermed kan de velge og vrake i billige reiser fra midten av august og langt uti september.

Vi har sjekket prisene på restplasser fra litt uti august, og fant en ukes sydentur til Tyrkia, Tunisia, Bulgaria og Mallorca for under 1.500 kroner (fly og uspesifisert overnatting).

Det kryr av turer til rundt 2.000 kroner etter at skolen har begynt igjen. Og husk at det ofte ikke skal så mange ekstra hundrelapper til før du får spesifisert overnattingen.

Til deg som vil reise NÅ

Juliværet har så langt ikke innfridd forventningene, i hvert fall ikke for folk i Sør-Norge. Mens de fleste nordlendinger har kunnet kose seg i strålende vær de siste ukene, har det vært mildt sagt skiftende i sør.

Vel, det er fortsatt mulig å bygge opp litt brunfarge før du skal tilbake til kontorpulten. Det finnes fortsatt ledige turer til syden nå på tampen av juli.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.