Australia og USA

Her er luftige sightseeingmuligheter i Australia og USA.

Publisert
Sist oppdatert

Listen viser kun noen av mulighetene som finnes. Kontakt turistkontoret der du skal reise, for å sjekke muligheter på ditt reisemål.

Se Sydney fra oven.
Foto: Balloon Aloft Foto: Balloon Aloft (balloonaloft.com)
Se Sydney fra oven.
Foto: Balloon Aloft Foto: Balloon Aloft (balloonaloft.com) Vis mer


Sydney

Start dagen med en morgenflyving over Sydney. Se Sydneys skyline, Blue Mountains og Sydneys glitrende havneområde. Balloon Aloft heter selskapet som viser deg byen i morgensol. Oppmøte er en time før daggry, og hele opplegget tar 3,5 til fire timer. Selve flyturen er på mellom 45 og 60 minutter. Inkludert er champagne og en kraftig frokost ved turens slutt. Priser: 250 australske dollar per voksen. Selskapet flyr også over andre steder av Australia; hovedsakelig på sørøstkysten.

Ekstern lenke: Balloon Aloft på nett

New York

Se Frihetsstatuen, Manhattan, Ground Zero og Ellis Island. Du kan velge i turer med varierende innhold og varighet; det er alt fra 5 til 30 minutter. Selskapet Liberty Helicopters har turer sju dager i uka, og de koster fra 56 dollar per person for de korteste 5-minuttersturene til 849 dollar for en 15 minutters romantikk-tur kun for deg og din kjære. Champagne er inkludert.

Ekstern lenke: Liberty Helicopters på nett

San Francisco

Se Golden Gate Bridge, Alcatraz, San Francisco skyline og mye mer. Her er turer med forskjellig innhold og varighet. Du kan dra på en ren helikoptersightseeing, eller kombinere det med en bussrundtur først som avsluttes med et luftig overblikk. Priser fra 100 til 142 dollar.

Ekstern lenke: All San Francisco Tours

Las Vegas

Her drar du på sightseeing etter mørkets frembrudd. Fly med helikopter i 1 million dollar-klassen, gjerne kombinert med en middag først eller champagne underveis. Turer av forskjellig varighet; fra en til to timer fra hotell til hotell. Priser fra 57,99 til 144,99 dollar per person.

I beste Las Vegas-stil er det selvsagt også mulig å kombinere bryllup med en luftig tur etterpå. Brudeparet får ta med seg tre venner på denne oppløftende turen, som for øvrig blir videofilmet slik at du kan huske den for all evighet. Selvsagt følger det en champagneskål på slutten av turen. Pris: cirka 900 dollar for hele pakken.

Ekstern lenke: Las Vegas turistbyrå på nett

Prisene som er innhentet i denne artikkelen er priser som oppgitt per 14. mars 2003. For priser i norske kroner – gå til DinSides valutaomregner.

  • Klikk her for å se luftige sightseeingmuligheter i Europa

  • Klikk her for å gå tilbake til innledningsartikkelen
  • Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer