Australia og USA

Her er luftige sightseeingmuligheter i Australia og USA.

Publisert
Sist oppdatert

Listen viser kun noen av mulighetene som finnes. Kontakt turistkontoret der du skal reise, for å sjekke muligheter på ditt reisemål.

Sydney

Start dagen med en morgenflyving over Sydney. Se Sydneys skyline, Blue Mountains og Sydneys glitrende havneområde. Balloon Aloft heter selskapet som viser deg byen i morgensol. Oppmøte er en time før daggry, og hele opplegget tar 3,5 til fire timer. Selve flyturen er på mellom 45 og 60 minutter. Inkludert er champagne og en kraftig frokost ved turens slutt. Priser: 250 australske dollar per voksen. Selskapet flyr også over andre steder av Australia; hovedsakelig på sørøstkysten.

Ekstern lenke: Balloon Aloft på nett

New York

Se Frihetsstatuen, Manhattan, Ground Zero og Ellis Island. Du kan velge i turer med varierende innhold og varighet; det er alt fra 5 til 30 minutter. Selskapet Liberty Helicopters har turer sju dager i uka, og de koster fra 56 dollar per person for de korteste 5-minuttersturene til 849 dollar for en 15 minutters romantikk-tur kun for deg og din kjære. Champagne er inkludert.

Ekstern lenke: Liberty Helicopters på nett

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer