Australias drøyeste ølreklamer

Australia er en øltørst machonasjon - du trenger bare se en av snuttene under for å skjønne det.

Publisert
Sist oppdatert

Mate, have a stubby, a schooner or a whole slab of beer...

Ingen har vel så mange ord og vendinger som beskriver øl, som nettopp australiere. For de må sies å ha et litt spesielt forhold til favorittdrikken sin. Ikke bare fordi det er varmt, og en skikkelig australsk grillfest (hverdagslig affære) ikke er i sitt ess uten noen øl i kjølebagen, men også fordi gull på boks lenge har blitt markedsført som det eneste rette å drikke - om du vil være mann down under.

Dette har også ført til at australiere er helt i toppen når det gjelder å drikke øl per capita i verden. Bland forkjærligheten for øl med australsk humor, så har du også god grobunn for å lage spenstig reklame.

Under har vi samlet noen av Australias beste øl-reklamer. Kanskje du får lyst på en øl etter å ha sett dem? Le kommer du i hvert fall til å gjøre!

Nedenfor ser du hva en ekte australier gjør når han er på romantisk båttur med kjæresten i Venezia.


... eller er på en strand. Ingen tvil om at han er mann.


Kanskje ikke like mandig denne, men utrolig morsom!


Skal du på puben, så gjelder visse uskrevne regler for australiere. Under får du et godt inntrykk av hva du skal og ikke skal gjøre sammen med venner og kolleger.


Bundaberg er en type rom som drikkes nesten eksklusivt i Australia og fås på kran med cola i barer. Reklamen var så morsom at vi tok den med her:


Her er 10 av Australias beste ølreklamer samlet i en snutt:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer