Påsken 2021

Avbestille? - Vanlige vilkår gjelder

Helsemyndighetene oppfordrer nå mange til å ikke reise innenlands i påsken. Har du bestilt en reise eller overnatting, er det vanlige vilkår for avbestilling og endring som gjelder.

KLAR: Bent Høie gjestet Nyhetsmorgen på NRK, der forklarte han at de som kommuner med høyt smittetrykk ikke bør reise hjem til familie i påska. Bilder fra NRK. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helseminister Bent Høie uttalte torsdag morgen at man ikke bør reise på familiebesøk i påsken.

Han uttalte på NRK Nyhetsmorgen at man ikke skal reise på besøk til andre steder i landet, dersom man kommer fra områder med høyt smittetrykk.

- Er du fra områder som har forhøya tiltak nå, skal du ikke dra på besøk til familie andre steder i landet og ikke dra for å bo på hotell andre steder i landet, uttalte Høie.

Dette støttes av assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad som sier til Dagbladet TV at slik situasjonen har utviklet seg de siste dagene så bør man innstille seg på en påske uten besøk og sammenkomster, uansett hvor man befinner seg.

Har du bestilt reiser og/eller opphold innenlands i påsken som du nå tenker du bør avbestille?

Se hva du kan gjøre for å endre eller avbestille:

- Vanlige billettvilkår gjelder

Dinside har spurt aktører i reisebransjen om kunder nå kan avbestille eller endre uten omkostninger, i lys av de nye anbefalingene fra myndighetene - eller hvilke avbestillings- og endringsregler som gjelder nå.

Både SAS, Norwegian, Vy og SJ Norge henviser til de vanlige billettvilkårene hva gjelder endring og avbestilling av billetter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer