Avføring og blod på lavbudsjetthotell

Det har blitt avslørt mugg, negler, avføring og blod på engelske lavbudsjetthoteller.

Illustrasjonsfoto Foto: colourbox
Illustrasjonsfoto Foto: colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Normalt regner vi med at hotellrommet vi kommer til er rent og ryddig. En urovekkende oppdagelse som er publisert på det britiske nettstedet telegraph.co.uk, forteller oss at vi ikke alltid kan være like sikre.

Gjestene fikk seg et sjokk når de tok inn på hotellet Ibis, i Manchester, og fant en madrass så skitten at mugget grodde ut av madrassen. Dynen på hotellrommet var tilsølt av urovekkende mye blod, og det lå negler og gammel mat på gulvet, skriver nettstedet.

Verdens verste hoteller

Inspiserer

Gjestene som kom til hotellrommet er med i forbrukergruppen Which? Holiday, som inspiserer hotell, og den undersøkte de fem mest populære lavbudsjettshotellene: Travelodge, Premier Inn, Jurys Inn, Ibis og Comfort Inn. Samtlige ligger en mil fra London og Manchester sentrum.

- Rommene vi undersøkte variererte mye i renholdsstandard. Disse gir en helt ny mening av konseptet "dirty weekend" (vill helg, red. anm.), sier rapporten.

Urin og avføring

I tillegg til tepper fulle av støv og madrasser med mugg, fant gruppen urin som hadde rent nedover toalettskålene, og avføring på toalettsetene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.